100 suggeriments per a educar dins de la família

Mauro Valenciano Oller

100 suggeriments per a educar dins de la família

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 12,90€

Col·lecció: De 100 en 100, núm. 6

ISBN: 978-84-9791-483-3

Nombre de Pàgines: 176

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Octubre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

100 suggeriments per a educar dins de la família

Mauro Valenciano Oller

Educar és, abans d’entrar en consideracions pedagògiques, educar dins de la família, en la mesura que la família esdevé la primera institució social que acull els infants. Aquest llibre està situat, per una banda, a les antípodes del catastrofisme postmodern. Per una altra, s’ubica en un espai diferent d’aquell pres per defensar a ultrança els valors tradicionals. Un posició des de la qual s’adverteix dels riscos de fractura moral de la societat fruit de l’aparició de noves fórmules de convivència familiar. L’aposta de futur, doncs, passa per formular l’educació dins de la família com un projecte arrelat i articulat en la vivència dels adults, no només com necessitat dels infants, sinó en el plaer d’apropiar-se d’un rol i viure’l amb delit. La cura inicial del nadó, sobretot física, és el primer pas en l’assumpció progressiva d’un rol adult afavoridor de la maduració emocional dels infants i adolescents.

Mauro Valenciano Oller

Mauro Valenciano Oller (Barcelona, 1978) és Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, així com entrenador superior de basquetbol. Ha publicat El entrenador y el equipo (Paidotribo, 2008), un recull d’experiències i estratègies per la direcció de grup en l’esport base. Escriu de manera regular al seu blog Education & Coaching Experiences, allotjat a http://coachdynamics.blogspot.com/. Treballa com formador i consultor amb Keysport a cavall entre els l’àmbit de l’esport i de l’educació. Podeu contactar amb ell a keysport@gmail.com.

Recull de premsa

Francesc Torralba: Les propostes de "100 suggeriments per a educar dins de la família" són aplicables. No conté receptes per a un món irreal" (Sala de premsa de Cossetània)