100 moments estel·lars del Barça

Andreu González Castro

100 moments estel·lars del Barça

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 15,30€

Col·lecció: De 100 en 100, núm. 12

ISBN: 978-84-9791-911-1

Nombre de Pàgines: 256

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Novembre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

100 moments estel·lars del Barça

Andreu González Castro

Després de la consecució de la quarta Lliga de Campions, el 28 de maig del 2011, ja no hi ha discussió possible: el Barça entrenat per Josep Guardiola és el millor de tots els temps. Millor que altres equips llegendaris com el Barça de les Cinc Copes o el Dream Team de finals dels vuitanta i principis dels noranta. L’equip de Messi, Xavi, Iniesta, Piqué, Puyol, Valdés i companyia és superior per títols, per ambició i per l’aposta radical per un estil de joc de toc que no canvia substancialment sigui quin sigui l’adversari. Els triomfs recents no han de fer perdre de vista, però, que el FCB es tracta d’una entitat més que centenària. En més d’un segle ha passat per alts i baixos, per èpoques de glòria i de misèria. Aquest llibre neix amb la intenció de donar a conèixer al gran públic algunes de les pàgines més brillants d’un club poliesportiu, el més gran del món, a través d’uns tastets. Uns tastets que volen convidar el lector a conèixer millor la història d’una passió col·lectiva viscuda "amb blau sofert i amb grana intens".

Andreu González Castro

Andreu Gonzzález (L’Hospitalet de Llobregat, 1974) ha publicat cinc llibres de versos i el recull de contes Safata d’entrada (2009). També és coautor de La palabra justa. Homenaje a José Carol (2009) i de la novel·la La sang i la terra (2011). El seu anterior llibre d’esports, també escrit en col·laboració, és 100 motius per ser del Barça i no ser del Madrid. Ha guanyat concursos literaris arreu de l’Estat, com ara els de poesia de la Universidad de Sevilla (2004) i el Miguel Hernández (2005), així com el premi Les Talúries, de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (2009). És col·laborador de la revista de cultura i pensament El Ciervo. Més informació a www.andreugonzalez.cat.

Recull de premsa

Andreu González Castro (Programa Vols llegir? / Ràdio Nova)

Andreu González: "El Barça, quan explica la seva història, no fa victimisme: només explica el que li ha passat” (Sala de premsa de Cossetània)

Entrevista a Andreu González Castro, autor de ‘100 moments estel·lars del Barça / 100 momentos estelares del Barça' (Xavier Borrell / Propera parada: cultura)

El programa Tu diràs, de RAC1, parla sobre el "100 moments estel·lars del Barça"

Andreu González presenta el seu nou llibre '100 moments estel·lars del Barça' a Martorell (AMartorell.com)

Una nova revisió de la història culer (Club de lectura / Joan Ferrer)

Un aplec d'informació sobre el Barça (Club de lectura / Ramon Costa)

100 moments estel·lars del Barça (web Llibres per llegir)