100 mamífers fàcilment identificables de tot el món

Jaume Sañé

100 mamífers fàcilment identificables de tot el món

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 9,90€

Col·lecció: Hyla, núm. 3

ISBN: 978-84-9791-488-8

Nombre de Pàgines: 72

Nombre d'il·lustracions: 113

Mides: 11 x 20 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Octubre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

100 mamífers fàcilment identificables de tot el món

Jaume Sañé

Hi ha balenes salvatges que es deixin tocar? Les zebres, són blanques amb ratlles negres o negres amb ratlles blanques? Com era el tigre de Tasmània? Hi ha guineus voladores? Existeixen les sirenes? I els unicorns? En aquest llibret trobaràs totes les respostes a aquestes preguntes, i molt més. Et presentem els cent mamífers més emblemàtics del món, la seva vida privada i les curiositats que mai no haguessis pogut imaginar.

Jaume Sañé

Jaume Sañé va néixer a Taradell (Osona) el 1961. Va estudiar Biologia a la UB, però va deixar la carrera per dedicar-se de ple a la seva passió: les bèsties. A través de la fotografia i de la filmació de la natura, ha conegut més de setanta països de tots els continents . És naturalista, fotògraf, operador de càmera i director, realitzador, guionista de documentals i autor de diversos llibres. Ha dedicat la seva vida a l’estudi i la divulgació de la natura.

Recull de premsa

"100 mamífers fàcilment identificables de tot el món" presenta curiositats sobre els animals més evolucionats del planeta (Sala de premsa de Cossetània)