100 idees per tenir més autoestima

Eva Mengual Alexandri

100 idees per tenir més autoestima

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 15,90€

Col·lecció: De 100 en 100, núm. 49

ISBN: 978-84-9034-749-2

Nombre de Pàgines: 280

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

100 idees per tenir més autoestima

Eva Mengual Alexandri

En aquest llibre trobareu cent propostes per conèixer-nos millor, acceptar-nos, validar-nos i, sobretot, per aprendre a estimar-nos més, mitjançant apunts teòrics i exercicis pràctics que conviden a reflexionar, qüestionar-nos, desbloquejar-nos, experimentar...

Aprendrem a créixer i a ser persones millors, però, primer, cal estar oberts als canvis; cosa que demana calçar-nos les botes i caminar, ensopegar, caure, aixecar-nos, tornar a caure i tornar a remuntar. Perquè l’autoconeixement i l’autoestima exigeixen temps, consciència i responsabilitat, i també voluntat, paciència, compromís i constància.

Aquestes propostes ens serviran per practicar, explorar i, en definitiva, per millorar la relació amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb l’entorn. És un llibre que, al cap i a la fi, ensenya a estimar-se, a estimar-se molt. Estàs a punt per fer-ho més bé que ningú? Bon viatge!

Eva Mengual Alexandri

Eva Mengual Alexandri. Nascuda a Barcelona l’any 1973, és llicenciada en Filologia catalana i fa prop de 20 anys que treballa en l’àmbit editorial, com a autora i editora de llibres de text, materials didàctics, articles i obres divulgatives. D’altra banda, s’ha format en Teràpia Gestalt, Coaching i Narrativa terapèutica a l’Institut Gestalt —amb qui ha col·laborat en diverses publicacions— i en PNL a l’Institut Integratiu, i ha impartit tallers d’escriptura terapèutica i altres dinàmiques gestàltiques grupals en diversos centres. De la fusió de les dues professions, en surt la seva marca, que ha donat nom a la seva pàgina web professional: www.editorapeuta.cat. És autora del relat terapèutic El camí de l’amor i de la guia-diari ¿Hacemos el Camino de Santiago? ¡Te acompaño!. Actualment, col·labora amb diverses editorials i autors, té consulta pròpia per acompanyar persones que volen fer un procés terapèutic d’autoconeixement o de creixement personal, i va fent camí com a lletrista i com a escriptora de contes infantils i relats.

Recull de premsa

Revista D'estil - gener del 2019

Catorze - 19/11/2018

Crear para endulzar - 21/09/2018