100 ficades de peus a la galleda glorioses

Em vull fondre!

Jordi Cantavella

100 ficades de peus a la galleda glorioses

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 11,90€

Col·lecció: De 100 en 100, núm. 14

ISBN: 978-84-15456-20-9

Nombre de Pàgines: 128

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

100 ficades de peus a la galleda glorioses

Em vull fondre!

Jordi Cantavella

Qui no s’ha ficat de peus a la galleda alguna vegada i ha desitjat fondre’s en aquell moment? Quants cops enrojolem en recordar aquelles paraules tan poc oportunes pronunciades en el pitjor dels moments? Quantes vegades hem hagut de preguntar allò d’“Escolta, ahir a la nit vaig dirne o fer-ne alguna de grossa? És que no recordo res…” i, en sentir la resposta, hem hagut d’amagar el rostre darrere les mans? Què és el que ens passa pel cap en aquells moments? Una sola frase: “Em vull fondre!”. Aquest és un llibre amb el qual el lector se sentirà identificat. Ficar-se de peus a la galleda és un fet molt humà. Quan ens expliquen alguna relliscada horrorosa d’un amic, no podem evitar sentir vergonya aliena. Es crea tal empatia que fins i tot demanem al narrador que s’aturi, perquè ja ens imaginem el final de l’anècdota i no el volem sentir. Però en el fons, tots som un pèl sadomasoquistes i tafaners de mena. El lector d’Em vull fondre! es posarà a la pell dels protagonistes de 100 ficades de peus a la galleda, verídiques i explicades amb cruesa. He glossat espifiades de persones anònimes i d’altres més conegudes. La majoria ens faran riure, però n’hi haurà més d’una que no només no farà cap gràcia, sinó que gairebé farà plorar els lectors. El llibre es divideix en tres parts: relliscades històriques, de personatges famosos (polítics inclosos) i anònimes (hi ha planxes que per si soles ja són prou espectaculars).

Jordi Cantavella

Jordi Cantavella (Barcelona 1967) és autor de les novel·les La Tètrica història de la Roser (2004), Pudor de cadàver (2006), El manuscrito de Neopatria (2007), Aquests catalans estan tocats del bolet (2010) i de la novel·la infantil En John Garfield en territori xeiene (2010). A més, ha escrit els reculls de contes: El vals de la claveguera (2005) Paper higiènic (2006) i Vivències d’un barceloní emprenyat (2007). Altres projectes literaris en què ha participat són Els barris de Barcelona i els seus carrers (2010) i la biografia d’Albert Llovera No limits (2011). És copropietari del bar L’Astrolabi, on s’hi programen activitats musicals i literàries.

Recull de premsa

100 grans relliscades de la història (diari Ara)

Em vull fondre! 100 ficades de peus a la galleda glorioses (Llibres per llegir.cat)

A "Em vull fondre! 100 ficades de peus a la galleda glorioses" s'hi troben espifiades històriques, de famosos i altres d'anònimes (Sala de premsa de Cossetània)