100 controvèrsies de la biologia

Cada cop més forts, més guapos i més intel·ligents

David Bueno i Torrens

100 controvèrsies de la biologia

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 14,90€

Col·lecció: De 100 en 100, núm. 13

ISBN: 978-84-15456-02-5

Nombre de Pàgines: 232

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

100 controvèrsies de la biologia

Cada cop més forts, més guapos i més intel·ligents

David Bueno i Torrens

El segle XXI ve marcat per l’aplicació dels coneixements biològics en temes tan diversos i sovint controvertits com els organismes transgènics, les cèl·lules mare, el clonatge, el genoma humà, la biomedicina o el canvi climàtic. Unes controvèrsies que neixen de la nostra capacitat de reflexió, i que troben el seu camp d’estudi en la bioètica. Tanmateix, reflexionar no és una tasca fàcil, malgrat que per a la nostra espècie sigui estrictament necessària, atesa la consciència que tenim de nosaltres mateixos i la gran capacitat creativa de què gaudim. Aquest és l’exercici estimulant que proposa el llibre: reflexionar.

David Bueno i Torrens

David Bueno (Barcelona, 1965) és doctor en biologia i especialista en genètica i en biologia del desenvolupament. És professor i investigador de la Universitat de Barcelona, on imparteix, entre altres matèries, seminaris de bioètica en les assignatures de Fonaments de Biotecnologia i de Genètica del Desenvolupament. La seva recerca científica se centra en el desenvolupament del cervell i la seva relació amb la conducta. Ha publicat cinquanta articles especialitzats i diversos llibres de divulgació i de text, i ha col·laborat en obres enciclopèdiques i en diferents mitjans de comunicació.

Recull de premsa

"100 controvèrsies de la biologia" convida a reflexionar sobre l’aplicació dels coneixements biològics en temes diversos i sovint controvertits (Sala de premsa de Cossetània)

Eva Piquer va publicar un article al diari "Ara" en el qual feia referència a "100 controvèrsies de la biologia" (Eva Piquer / diari Ara)

Darwinisme, ciència i controvèrsia: proposta d’activitats a la Facultat de Biologia (web UB)