El teu carret

Cossetània a

Racons 08. Temps d’aventura


Vols tastar-lo?

Afegir al cistellComprar
 
Preu: 18,50€
Col·lecció: Altres natura
ISBN: 978-84-9791-375-1
Nombre de Pàgines: 168
Nombre d'il·lustracions: 187
Mides: 12 x 22,5 cm
Enquadernació: en rústica
Data primera edició: Maig del 2008
Compartir aquesta pàgina a:

Racons 08. Temps d’aventura

Excursions a peu i en BTT proposades pels teleespectadors

Diversos

«Racons» no solament és el nom de la primera secció del programa Temps d’aventura de Televisió de Catalunya, «Racons» és el títol d’una experiència única, divertida, enriquidora. Una experiència amb cos i ànima, i des de fa dos anys amb forma de llibre: aquest que teniu a les mans. Una de les característiques de l’edició del 2008 és la varietat, i no solament en els recorreguts, sinó també en les dificultats. Hi ha racons durs (poquets) i molts de suaus. És la cultura de l’activitat física a l’aire lliure i de l’esport popular per a tothom. Sense curses, sense cronos, sense rècords i sense podis; aquí no hi ha vencedors i encara menys vençuts. Només hi ha ganes de passar-ho bé, guanyar salut i ampliar coneixements. Aquest és el senzillíssim «full de ruta» del nostre programa, Temps d’aventura, 19 itineraris proposats pels teleespectadors del programa de Televisió de Catalunya.

Diversos

Manel Figuera, Enrique Cruz, Ramon Gausachs, Francec Calvo, Antoni Rafart, Carles Batlle, Marta Picart, Jaume Franquesa, Ramon Godayol, Rafa López Martín, Xavier Burgos, Jaume Torras, Joan Ramon Segura, Heribert Ventosa, Dalmy Gascón, Miquel Àngel Montero, Joan Vila, Max Grau, Bernat Amengual, Joan Carles Bullón, Lluís Adroher, Joan Carol, Miquel Jiménez, Rosa Perarnau, Carles Sans, Joan M. Vives, Ricard Ardiaca, Guillem Paluzie, Jose Manuel García i Ramon Riverola Sabaté.


© 2010 - Cossetània Edicions - Carrer de la Violeta, 6 - 43800 VALLS - cossetania@cossetania.com - Tel. 977602591 - Fax 977614357 - Avís legal