Article sobre "Àlbum Narcís Oller" a la revista "Serra d'Or"

La «memorabilia» de Narcís Oller

21/11/2011

Pere Guixà va publicar un article a la revista Serra d'Or en el qual feia referència a l'Àlbum Narcís Oller, a cura de Roger Roig, i d'altres llibres de la Biblioteca Narcís Oller, de Cossetània Edicions.

Guixà destaca l'interès de l'Àlbum Narcís Oller dintre de la col·lecció que Cossetània dedica a l'obra completa de l'autor, amb edicions que volen ser rigoroses, i també assequibles i populars:

"Qui s'encarrega de la reedició de les obres completes d'Oller és Cossetània, l'editorial vallenca. I l'objectiu, pel que es veu en els volums publicats fins ara, és que les edicions siguin rigoroses, però no tan sols per a especialistes. I, al mateix temps, que aquestes edicions amb pretensió assequible i popular no siguin complidament per a un públic escolar, que fora d'això és la manera com Oller ha anat arribant a diverses generacions de lectors."

"El sisè llibre ha estat una sorpresa, i certament molt oportuna. És una mena de recés, de parada en el camí. Satisfà molt fullejar-lo, és d'un interès incalculable. No s'havia fet mai un aplec tan fervorós de memorabilia, un gènere al qual no estem avesats (més habitual en la cultura anglosaxona, i també en la cultura pop) i que indubtablement s'adreça a un públic que conegui l'obra de l'homenatjat."


 

Comentaris sobre aquesta notciaEnvia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.