L'art d'enamorar

Guia per a un nou model de relacions amoroses

Antoni Bolinches

L'art d'enamorar

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Biblioteca Antoni Bolinches, núm. 6

ISBN: 978-84-9034-490-3

Nombre de Pàgines: 224

Mides: 12,5 x 28 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Novembre del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

L'art d'enamorar

Guia per a un nou model de relacions amoroses

Antoni Bolinches

L’art d’enamorar és l’art de millorar

Un llibre fonamental en l’obra del reconegut psicòleg i pensador humanista Antoni Bolinches que explica de forma clara i assequible els complexos processos que faciliten l’enamorament i possibiliten l’elecció de parella. Segons l’autor els joves del segle XXI es troben en una curiosa paradoxa afectiva en la qual els resulta més fàcil trobar persones per fer l’amor que persones per enamorar-se.

Així doncs, quins han de ser els criteris que ens permeten escollir la persona adequada? Com aconseguir que l'enamorament arribi i que l'amor no se'n vagi? Les respostes a aquestes preguntes es troben a L'art d'enamorar, un llibre de gran èxit que s'ha traduït a diferents idiomes, la qual cosa ens indica que s'ha convertit en un referent per a un nou model de relacions amoroses vàlid per a totes les cultures.

Una proposta innovadora per enamorar que es fonamenta en una fórmula aparentment senzilla però d’utilitat universal: per a aprendre a enamorar cal aprendre a millorar. Aquesta és la recepta del gran mestre de l'autoajuda.

«Les persones que enamoren són les persones que es milloren"» Antoni Bolinches

Publicat en català, castellà, portuguès, japonès i coreà.

Antoni Bolinches

(Barcelona, 1947) és llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació amb grau de llicenciat en Psicologia i màster en Sexualitat Humana. És un dels introductors de la psicologia humanista a Espanya, membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de les Balears, i vocal de la junta directiva de la Federación Española de Sociedades de Sexología.

Exerceix una tasca pedagògica important, àmbit en el qual destaca la seva condició de professor del màster en Sexologia Clínica i Salut Sexual (Facultat de Medicina) i del màster en Educació Emocional (Facultat de Pedagogia) de la Universitat de Barcelona. També és professor de l’Institut Superior d’Estudis Psicològics (ISEP) i d’altres acreditades institucions docents especialitzades en la formació de psicòlegs clínics.

És especialista en teràpies de creixement personal i en el tractament dels conflictes de la parella, amb una metodologia pròpia coneguda com a Teràpia Vital. Les teories exposades en els seus llibres han creat escola entre les noves generacions de psicòlegs espanyols i iberoamericans, i l’han convertit en un prestigiós terapeuta que, per la qualitat del seu treball, ha assolit la categoria de gran mestre de la psicologia.

Recull de premsa

Catalunya Ràdio / Les mil i una nits - 13/01/2017

Ràdio 4 / Anem de tarda - 27/12/2016